2 juni 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

nov 22

Written by: Virbac Nederland
22-11-2016 15:20 

Groep Geneeskunde Paard

In 2017 organiseren de Gezondheidsdienst voor Dieren, Pavo en Virbac voor de 11de keer de Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Om u vakinhoudelijk na te scholen hebben wij 3 topsprekers bereid gevonden om gedegen praktische onderwerpen te behandelen. Wij zijn verheugd dat de Groep Geneeskunde Paard de Klinische Avonden Paard ondersteunt.

 

Klinische Avonden paard 2017Het programma biedt u waardevolle presentaties zoals:‘Wat te doen & wat te laten met een ziek veulen in de eerstelijns praktijk?’ door drs. Barbara Broux (Faculteit Diergeneekunde Ugent), gevolgd door een interactieve presentatie ‘Zonder budget… toch uw praktijk goed op de kaart zetten?' van Carolien Staal, manager marketingcommunicatie Pavo. Uit een onuitputtelijke bron toont zij u met feiten hoe u praktisch het digitale rendement van uw praktijk kunt optimaliseren. Daarnaast doet het ons genoegen u te kunnen mededelen dat dr. Andrea Ellis, specialist in equine nutrition en voormalig senior lecturer aan de Nottingham Trent University, zich bereid heeft gevonden om u mee te nemen in de wereld van ‘Nutritional Management of PPID and EMS horses’.

Voor de Klinische Avonden Paard hebben we weer inspirerende locaties gevonden.

 Klinische Avonden Paard 2017 - 3 toplocaties

 

 

Tijdens de nascholing is er gelegenheid om de locatie te bezichtigen. Aansluitend kunt u genieten van het, inmiddels traditionele, stamppotbuffet.

Button Inschrijving KAP 2017De Avonden worden gehouden op:

• Dinsdag 7 februari - Epplejeck, Drachten
• Woensdag 8 februari - Dressuurstal van Baalen, Brakel
• Donderdag 9 februari - Stal Roelofsen, Raalte

 

U kan deze nuttige en gezellige middag/avond beleven voor slechts € 55,- p.p. incl. btw. Schrijf nu digitaal bij IcoVet.

Uiteraard is er formele accreditatie aangevraagd bij zowel PE-veterinair als bij het CPD.

 

Dus graag tot ziens op één van de inspirerende locaties!

Tags: