8 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

mei 31

Written by: Virbac Nederland
31-5-2011 02:57 

Virbac lanceert, als marktleider in paarden ontworming, de 3D ontwormingsvideo’s! De innovatieve driedimensionale benadering wordt nu ondersteunt in beeld en geluid om een meer specifieke en accuratere benadering van het ontwormen van het individuele paard te realiseren.

Momenteel zijn er maar weinig werkzame middelen beschikbaar die nog effectief zijn voor het ontwormen van paarden. Daar moeten we dus erg voorzichtig mee omgaan om in de toekomst paarden doeltreffend te kunnen blijven behandelen!

3D Ontworming Paard, opnames 3D video's Edward Gal  3D Ontworming Paard, opnames 3D video's Edward Gal

Driedimensionale benadering
De 3D Ontwormingsvideo’s bieden u hèt informatieve platform bij het bewust ontwormen van paarden, met behulp van de 3D’s: Diagnostiek, Dosering en Deskundig advies. In overzichtelijke hoofdstukken laten de 3D video’s zien wat u kunt doen om bewust om te gaan met het ontwormen van uw paard.

  • Het belang van ontwormen
  • Wel of niet ontwormen?
  • Hoe ontwormen? 
  • Wanneer ontwormen? 
  • Ontwormingstips

3D Ontworming Paard, opnames 3D video's Edward Gal3D Ontworming Paard, opnames 3D video's Leendert Jan Hofland3D Ontworming Paard, opnames 3D video's Wicher holland

Begin mei vonden de opnames voor de 3D video’s plaats bij de dressuurstal van Edward Gal. Dierenarts Leendert Jan Hofland en Parasitoloog Wicher Holland spreken samen met Edward Gal over alle facetten van correcte bestrijding van wormen bij paarden. Alle betrokken partijen onderschrijven dan ook het bewust en duurzaam ontwormen van paarden om zo gezondheidsrisico’s en resistentie in de toekomst te beperken.

Laten we gezamenlijk nadenken over een duurzame ontwormingstoekomst voor paarden en werken aan: Ontworming op maat! 

 

Om de 3D video’s te bekijken klik hier!

3D Ontworming Paard, het belang van ontwormen?3D Ontworming Paard3D Ontworming Paard, ontwormingstips

3D Ontworming Paard, wel of niet ontwormen?3D Ontworming Paard, hoe ontwormen? 3D ontworming Paard, wanneer ontwormen?

Tags: