10 juli 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

nov 15

Written by: Virbac Nederland
15-11-2018 15:19 

'Controverse in de Veterinaire Tandheelkunde!'
zaterdag 26 januari 2019, Theater Gooiland Hilversum

De Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac presenteren in 2019 in samenwerking met de initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging en partner Proteq Dier & Zorg wederom een inspirerend programma om het belang van goede gebitsverzorging breed onder de aandacht te brengen bij bij de Nederlandse huisdierbezitter en professional.

Innovatief & uniek in veterinair Nederland!
Tandheelkundig Symposium 2017 - VirbacHet Tandheelkundig Symposium 2019 heeft als thema ‘Controverse in de Veterinaire Tandheelkunde´ en biedt een divers en inspirerend programma voor zowel de dierenarts als de paraveterinair. Laat u verrassen door zeer praktische lezingen van gerenommeerde sprekers in het prachtige en sfeervolle theater Gooiland. De makkelijk bereikbare centrale ligging van Goiland in Hilversum en de uitstekende catering maken het een inspirerende locatie voor dit symposium. Ook de toeleveranciers zullen aanwezig zijn met een uitgebreide up-to-date infomarkt. Na afloop van deze tandheelkundige dag bent u als team weer volledig geactualiseerd om de Veterinaire Tandheelkunde in uw praktijk een extra boost te geven.

Tijdens deze inspirerende dag zullen vele dimensies van het vakgebied tandheelkunde aan bod komen. Door het uitgebreide programma aan spraakmakende, praktische en informatieve lezingen met de indrukwekkende line-up van gerenommeerde sprekers: drs. Sophie Döring, drs. Frans Knaake, MSc. Arno Roos, dr. Henriëtte Booij-Vrieling, Mr. Iaira Boissevain, drs. Marnix Lamberts, Amber Denekamp en dr. Phil McGentiy.

Daarbovenop zal de fantastische en centrale locatie te Hilversum, een uitstekende catering en zal plaats bieden aan een uitgebreide up-to-date infomarkt van de tandheelkundige toeleveranciers. Na afloop van deze enerverende dag zult u als team met een tevreden gevoel en vol enthousiasme huiswaarts keren van deze Practical Veterinary Dentistry nascholingsdag. 

Als u op zoek ben naar een goede en praktische basis voor de tandheelkunde, dan zijn de lezingen onmisbaar!

Tandheelkundig Symposium 2015

 

 

Zaterdag 26 januari, het grootste tandheelkundige evenement van 2019!
Maand van de Gebitsverzorging 2015Ook dit jaar zal het paraveterinair symposium gehouden worden als startschot van de ‘Maand van de gebitsverzorging 2019’. De lezingen, met als thema ´Controverse in de Veterinaire Tandheelkunde´ kenmerken zich door hun praktische opzet, interactie en toepasbaarheid in de praktijk. De informatieve en uiterst toegankelijke lezingen gaan bijvoorbeeld over de afwegingen die gemaakt moeten worden bij het ‘trekken van kiezen’. 

Al met al kunt u wederom rekenen op een inspirerende en motiverende dag vol informatie!
Virbac Button Klik hier om in te schrijven
Digitaal inschrijven

kunt zich nu eenvoudig en snel digitaal inschrijven voor het Tandheelkundig Symposium 2019.Early Bird Registration!
Klik hier als u geïnteresseerd bent in de 'Early Bird Registration'

 

 

Tandheelkundig Symposium 2019

 

 

 

 

Tags: