6 maart 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

jan 3

Written by: Virbac Nederland
3-1-2020 06:57 

Virbac Gebitsverzorging- Slechte adem bij Dieren is niet Normaal!
 

 

De gezondheid van het gebit of eventuele andere afwijkingen in de mondholte blijven een voortdurend  onderwerp van aandacht voor elke huisdiereigenaar en dierenartspraktijk. De ‘Maand van de Gebitsverzorging‘, voor zowel hond al kat,wordt daarom in 2020 wederom door Virbac ondersteunt.

Verfrissende look!
Virbac Posters Dental WachtkamerOm het belang van regelmatige gebitsverzorging onder de aandacht te brengen is er een zeer compleet pakket aan ondersteunende materialen met een nieuwe frisse ‘bite’ voor u beschikbaar! Informeer dan bij uw accountmanager naar alle nieuwe materialen met o.a. consumentenfolders, speciale statische wachtkamer- & behandelkamerposters en het revolutionaire tandheelkundige scorings systeem e-VDS.

Gebitsverzorgingsproducten Virbac
Onze uitgebreide range gebitsverzorgingsproducten bieden u alle ruimte om te helpen het gebit van uw hond of kat zo goed mogelijk te verzorgen. Virbac hanteert daarom ook het systeem:

Virbac Gebitsverzorging Goed: Vet Aquadent, bestrijdt plak bij elke drinkbeurt
Virbac Gebitsverzorging Beter: VeggieDent FR3SH, 1 kauwstrip per dag tegen tandsteenvorming. Nu ook als Single verpakking of Zen!
Virbac Gebotsverzorging Best: Tandenpoetsen, maak van tandenpoetsen een gezonde gewoonte!

In gebitsverzorging staat tandenpoetsen nog steeds met stip op nummer 1. Daarnaast kunnen o.a. Hexarinse & Hexagel en de Enzymatische tandpasta helpen in een goed onderhoud van het huisdierengebit.

electronic Veterinary Dental Scoring (e-VDS)
electronic Veterinary Dental ScoringVirbac biedt u, in samenwerking met de European Veterinary Dental Society, een online tandheelkundig scorings systeem genaamd de electronic Veterinary Dental Scoring (e-VDS), voor gezelschapspraktijken. Het systeem, ontwikkeld door experts in de veterinaire tandheelkunde, is bedoeld om het kennisniveau van praktijkmedewerkers op het gebied van tandheelkunde te verhogen.
Klik hier voor meer informatie of om te starten!

Tandenpoetsinstructie video’s

Om u te ondersteunen bij het motiveren van uw klanten om dagelijks de tanden te poetsen van hun huisdier heeft Virbac speciale tandenpoetsinstructie video’s voor zowel hond als kat ontwikkeld. Deze zijn eenvoudig op uw eigen website te plaatsen of beschikbaar voor dierenartspraktijken als wachtkamer video met ondertiteling.
Handig tijdens de ‘Maand van de Gebitsverzorging 2020’!

Virbac Dental Care Experts - Tandenpoetsinstructie video  Virbac Dental Care Experts - VeggieDent FR3SH  Virbac Dental Care Experts - Vet Aquadent

Namens Virbac wensen wij u een succesvolle ‘Maand van de Gebitsverzorging’ toe!Maand van de Gebitsverzorging

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over onze gebitsverzorgingsproducten: klik hier
Kijk voor meer informatie over de 'Maand van de Gebitsverzorging' en deelnemende dierenartspraktijken: klik hier

De compelete gebitsverzorgingslijn van Virbac

 

 

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.