12 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

jan 17

Written by: Virbac Nederland
17-1-2012 10:30 

VeggieDent ervaringen!
Lees hier meer over enkele ervaringen die wij hebben mogen ontvangen van enthousiaste VeggieDent gebruikers:

Testimonial VeggieDent‘Onze Hovawart Sheffield had last van tandsteen. Dat kwam voornamelijk doordat hij buiten zijn gewone gezonde maaltijden om nogal eens wat ongezonde dingen zoals brood en koekjes bij elkaar snaait.' Lees verder…


Testimonial VeggieDent‘Max eet nu ook hypoallergeen voer van de dierenarts en verder mag hij niets. Totdat hij weer naar de dierenarts moest. ' Lees verder…


                                    Wilt u uw ervaring delen? 
                                        Stuur deze dan met passende foto op naar info@virbac.nlDe VeggieDent is een smakelijke caloriearme kauwstrip gebaseerd op plantaardige ingrediënten. Daarmee zijn deze kauwstrips uitermate geschikt voor honden met voedselintolerantie als gevolg van dierlijke eiwitten.

De zeer goede acceptatie zorgt voor een eenvoudige gebitsverzorging voor de hondeneigenaar. De gepatenteerde ‘Z’ vorm zorgt voor mechanische reiniging waardoor de hond niet alleen schone tanden krijgt maar ook een frisse adem.

VeggieDent kauwstrips zijn exclusief beschikbaar voor dierenartsen in drie presentaties: voor honden onder de 10 kg, tussen de 10 en 30 kg en voor grote honden boven de 30 kg.

VeggieDent is een nieuwe toevoeging aan het uitgebreide Virbac gebitsverzorgingsprogramma naast o.a. Vet Aquadent, Hexarinse, C.E.T. tandpasta en de kleurrijke tandenborstels. Klik hier voor meer informatie over onze gebitsverzorgingsproducten en tandenpoetsinstructievideo’s. 
Maand van de gebitscontrole hond en kat
Virbac ondersteunt de 'Maand van de Gebitscontrole'! klik hier

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.