12 juni 2021
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

feb 10

Written by: Virbac Nederland
10-2-2012 11:15 

Het assortiment Vet Complex voedingen is uitgebreid met een nieuwe functionele voeding: Joint Articulation Dog. Vet Complex Joint Articulation Dog, verkrijgbaar in een verpakking van 3 en 13,5 kg, is een uitermate geschikte voeding voor honden met gewrichtsproblemen. Het biedt een goede ondersteuning van de gewrichtsfunctie in geval van artrose. Joint Articulation Dog bevat o.a. chondroïtinesulfaat, chitosan, L-carnitine, sepioliet, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen.
Klik hier voor meer informatie over Vet Complex Joint Articulation Dog.

Wat is Vet Complex?
Virbac Vet Complex is een kwalitatief zeer hoogstaande voedingslijn die volgens een uniek procedé wordt gefabriceerd. Belangrijke kenmerken voor alle Virbac Vet Complex voedingen zijn de hoge verteerbaarheid en de zeer goede (en gegarandeerde) smakelijkheid. Vet Complex is uitsluitend verkrijgbaar bij de dierenarts. Het assortiment van VetComplex is compact en daardoor overzichtelijk, evenals de prijsstructuur!

De Virbac Vet Complex voedingsreeks bestaat uit:
• Preventieve voedingen: zorgvuldig samengestelde voedingen die afgestemd zijn op de leeftijd en ontwikkelingsstadia van de hond of kat.
• Functionele voedingen: op uw advies kan een speciale voeding met een specifiek voedingsdoel worden gegeven aan hond of kat.

Klik hier voor meer informatie over het complete Vet Complex assortiment.

Bestel Vet Complex

Tags:
Er zijn geen Categorieën in deze blog.