11 augustus 2020
img1
img2
img3
img4
img5
img6
Actueel

Actueel

apr 13

Written by: Virbac Nederland
13-4-2012 03:37 

aapMw. Dr. Yvette Schlotter, specialist Dermatologie, gaf met haar lezing inzicht in de therapie van patiënten met MRSP en de mogelijke rol van de paraveterinair hierin. Het gebruik van topicale producten zoals dermatologische shampoos, Allerderm spot-on en  Cortvance, speelt een belangrijke ondersteundende rol bij de therapie. Uiteraard mag een grondig hygiëne protocol in de praktijk ook niet ontbreken!

Na een korte pauze vertelde Mw. Drs. Jeanette van der Wal, dierenarts van de Apenheul en practicus, iets over haar werk in de Apenheul. De educatieve sessie werd afgesloten met een lezing van Drs. Roeland Wessels, praktiserend dierenarts en eigenaar van Communicatieadviesbureau St. Anna over overtuigingstechnieken. Tijdens een zeer interactieve presentatie heeft hij op een simpele en praktische manier het ‘Reset en Mindset’ concept uitgelegd.

Na een uitgebreide lunch werd groepsgewijs een leuke themarondleiding gegeven met een bezoek aan de trots en nieuwste aanwinst van de Apenheul: de neusapen! Daarna kon iedereen nog op eigen gelegenheid rondwandelen en zich laten bestuderen door de aapjes.

We kijken terug op een zeer geslaagde Bijscholingsdag!

Tags: